De 3 beste spellen

De 3 beste spellen van deze generatie (PS4/XONE/PC):

gta
1. Grand Theft Auto V
Bij GTA wordt er heel veel aandacht besteed aan de omgeving. De stad kan je misschien wel als onderdeel van de gameplay zien. De stad als personage.
In tegenstelling tot andere sandboxgames, is GTA rijkelijk gevuld met (kijk)detail. Rondlopen en om je heen kijken is al leuk om te doen in GTA.
Daarnaast heb je goed bedachte karakters en een interessant verhaal.

Wat vind ik het leukste aan GTA V? de mogelijkheid om op je dooie gemak netjes mee te rijden met de avondfile en op de drukste straat naar de neonverlichting kijken.

 

evolve2
2. Evolve
Na goede multiplayertitel Left 4 Dead bracht Turtle Rock Evolve uit. Evolve is een asymmetrisch multiplayerspel: team A: 4 mensen, team B: 1 monster.
Elke wedstrijd duurt ongeveer 15-20 minuten en is enorm onvoorspelbaar. Als je voor het menselijke team kiest, ben je vooral bezig met de rol die je gekregen hebt. Bijvoorbeeld je collega’s oplappen of als sniper in de achterhoede gaten in het verdedigingsschild van het monster proberen te schieten.
Als je voor het monster kiest, is het wat gemakkelijker, omdat je niet op anderen hoeft te letten. Verstoppen en toeslaan op de juiste momenten is dan waar je vooral mee bezig bent.
Evolve speelt niet af op aarde. Turtle Rock heeft een universum bedacht, waar je tijdens het spelen steeds meer over te weten komt. Hierdoor krijg je meer begrip voor de omgeving in de Evolve maps.
Binnenkort komt een grote update (“Evolve 2.0”), met veel veranderingen in de manier waarop het gespeeld wordt. Op de PC is deze update al speelbaar.

Wat vind ik het leukste aan Evolve? Verstoppertje spelen als monster geeft positieve stress!

 

pes
3. PES 2017 (Pro Evolution Soccer 2017)
Eigenlijk is het een soort van abonnement geworden. Als je eenmaal begint, is de kans groot dat je wil bijblijven. En elk jaar speelt het toch net weer beter.
Bij PES is een wedstrijd is spannend, zelfs bij 0-0. Dat wil niet zeggen dat er ook niet-spannende wedstrijden zijn.
En het belangrijkste: ik speel niet verder om up te levelen of verder te komen in een toernooi. Ik heb “nog 1 wedstrijd”-gevoel vanwege de “core gameplay”: scoren is verslavend.

Wat vind ik het leukste aan PES 17? Master League met een club uit een 2e league spelen (op moeilijkheidsgraad: professional).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *